Afhalen

Je bestelling afhalen in onze winkel.

Je kunt je bestelling ook afhalen de winkel. Je bestelt en betaalt gewoon via de website en kiest voor afhalen in de winkel. Een bestelling via de website kan niet in de winkel afgerekend worden.

Hoe werkt het precies?
Je plaatst je bestelling in de webshop voor 16.00 uur en je kiest voor de betaalmethode die jij wenst. Zodra de betaling binnen is, verwerken wij je order. Zodra de order bij de winkel klaar ligt zullen we je mailen dat het pakket opgehaald kan worden. Dit is indien voorradig binnen 2 werkdagen. Wacht deze e-mail af voordat je naar de winkel gaat om je bestelling af te halen.

Zijn er verzendkosten in rekening gebracht en haal je je bestelling op, dan zullen wij de verzendkosten op het moment van ophalen direct aan je crediteren.

ook nieuwsgierig naar andere producten?
ben je ook nieuwsgierig naar andere producten of wil je het even echt in je handen voelen, wij hebben het grootste gedeelte van de producten op de website ook in de winkel liggen en kan je dit artikel ook in de winkel aanschaffen. Je kunt in de winkel zowel contant als per pin afrekenen.

Afhaaladres
Je kan jouw bestelling afhalen bij ons in het bedrijf.

Schoonewil Techniek B.V.
Strooijonkerstraat 15 – 19  
1812 PJ Alkmaar
T: 072 200 0134