Retourneren

Voldoet het product niet aan je verwachtingen, dan mag je het binnen 14 dagen herroepen door ons een mail te sturen of het modelformulier onderaan deze pagina te gebruiken. Na aanmelding van de retour (herroeping), heeft u nog 7 dagen de tijd om het artikel naar ons retour te sturen.

Retourneren aan Schoonewil Techniek
Schoonewil Techniek accepteert retourzendingen, mits deze binnen 14 dagen bij ons zijn aangemeld. Deze (herroepings)termijn gaat in op de dag na ontvangst. Binnen die termijn kan een artikel, zonder opgaaf van redenen, geretourneerd worden. Hieraan zijn de volgende voorwaarden gekoppeld.

  • Wij verwachten dat er zorgvuldig met het product en de verpakking wordt omgegaan.
  • Het product dient met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden.
  • Heb je het artikel meer geprobeerd/gebruikt dan redelijkerwijze nodig is om het product te beoordelen, dan heeft Schoonewil Techniek het recht om waardevermindering op het product in rekening te brengen.
  • We zouden het fijn vinden als je een kopie van de pakbon meestuurt en aan wilt geven waarom je het artikel retourneert. (dit is niet verplicht)

Terugbetalen aankoopbedrag
Wij zullen de waarde van het geretourneerde artikel zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen na terugzenden) aan je retourneren. Als je dit wilt, geef dan je rekeninggegevens door. Je kunt er ook voor kiezen een tegoedbon te ontvangen. In dat geval hoef je niets te doen. De tegoedbon sturen wij per e-mail binnen een week en kun je besteden bij je volgende bestelling.

Onvoldoende gefrankeerd
Schoonewil Techniek accepteert geen retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico van retourzending. De oorspronkelijk gemaakte bezorgkosten worden alleen gecrediteerd, wanneer de volledige order binnen 14 dagen herroepen wordt. Wanneer een deel van een order geretourneerd wordt, crediteren wij de bezorgkosten niet.

Adres voor retourzendingen:
Schoonewil Techniek B.V.
Strooijonkerstraat 15
1812 PJ Alkmaar
T: 072 200 0134