Verzenden

Verzendwijze & levertijd

Wij verzenden je bestelling via DHL. Een bestelling wordt zodra deze bij ons binnenkomt zo snel mogelijk verwerkt. Dit betekent dat indien het bestelde op voorraad is en de bestelling op werkdagen voor 14:30 uur bij ons bekend is en is voldaan via IDEAL, deze nog dezelfde dag zal worden verzonden. De leverdatum voor bestellingen naar de Benelux is de volgende WERKdag.

Verzendkosten

* Nederland

Orders vanaf € 75,=  ex BTW verzenden wij gratis binnen Nederland.

Voor bestellingen met een orderbedrag lager dan € 75,=  brengen wij

€ 7,50 ex BTW in rekening.

* België

Voor bestellingen naar België worden – ongeacht het orderbedrag –

€ 10,= verzendkosten in rekening gebracht.

* Overig Europa

Voor bestellingen naar de overige landen van Europa geldt een bedrag

ad € 15,=  voor verzendkosten

* Buiten Europa

 

Niet thuis? 

Als je niet thuis bent als de bezorger het pakket bij je af probeert te leveren, probeert de bezorger het pakket tweemaal af te leveren, daarna wordt het bij het dichtstbijzijnde servicepunt bezorgd, zodat je het daar kunt afhalen. Hiervan laat de bezorger altijd bericht achter.

 

Bezorging op alternatief adres

Wanneer je vaak overdag niet thuis bent (op werkdagen), dan kun je ons een alternatief bezorgadres geven, zoals bijvoorbeeld je werkadres of adres van een familielid. Dit kun je eventueel ook zelf aangeven wanneer je je adresgegevens bij ons aanmaakt. Tijdens het afrekenproces kun je op de eerste pagina het afleveradres controleren of aanpassen.

 

Traceren van pakketten

Pakketten die verzonden zijn via DHL zijn traceerbaar: bij het aanmaken van je klantgegevens vragen wij je altijd een email adres in te geven. Op het door jou ingegeven email adres zul je vervolgens een link ontvangen om je pakket te kunnen volgen.

Iets mis?
Mocht er met de inhoud van pakket iets mis zijn gegaan, vragen we je om in ieder geval contact op te nemen met ons.

 

Schoonewil Techniek B.V.
Strooijonkerstraat 15 - 19
1812 PJ Alkmaar
T: 072 200 0134