Machineverhuur

Machineverhuur

Naast verkoop en onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor verhuur van machines en gereedschappen. Als u een machine wilt huren dient u van tevoren contact met ons op te nemen. Zo kunnen we u informeren over de beschikbaarheid en de kosten voor het huren van een machine. Bij het afhalen hebben wij een geldig identiteitsbewijs van u nodig. De borg kunt u contant of met de PIN betalen. U krijgt door een gekwalificeerde persoon uitleg over het gebruik van de machine. Hiermee voorkomen wij dat u problemen krijgt tijdens uw werkzaamheden.

Bij het terugbrengen controleren wij de machine. Uiteraard dient deze wel schoongemaakt te zijn voordat u de machine inlevert. Na de controle op compleet- en reinheid ontvangt u van ons de borg terug en betaalt u de rekening met PIN of contant.

Lees ook de huurvoorwaarden

Wij verhuren o.a: 

Airless spuitapparatuur, betonreparatiepompen, compressoren, egalinepompen, gipsspuiten, handmixers, mengers, mortelpompen, schuurmachines, silotransportmachines, spackspuiten, stofzuigers, etc.

 Verhuur van machines en gereedschappenEgalinepomp hurenspackspuit hurenBetonreparatiepomp huren Verhuur van machines en gereedschappen

Wilt u advies over de mogelijkheden van onze machines, of heeft u vragen?

072 - 2000134 - filiaal Alkmaar