Elektrische keuringen

Keuren van machines en elektrische handgereedschappen.

Schoonewil Techniek zorgt al sinds 1998 voor de NEN3140 keuringen van elektrische machines voor diverse bedrijven. Alle elektrische apparaten dienen regelmatig volgens NEN3140 een veiligheidskeuring te ondergaan. Het is aan te bevelen dit jaarlijks uit te laten voeren. Machines en elektrische handgereedschappen die hiervoor in aanmerking komen zijn o.a. spackspuiten, gipsspuiten, airless machines, waterpompen, mortelpompen, mixers, slijpmachines, schuurmachines, kabels en haspels, etc. Dit is een visuele controle alsmede een controle door meting.

De NEN3140 machinekeuring bestaat uit een uitgebreide visuele inspectie van de machines en een aantal tests met behulp van een speciaal meetinstrument. Wanneer de machine de test heeft doorstaan wordt na goedkeuring een keuringsticker geplaatst. De aangeleverde machines worden voorzien van een uniek en goed leesbaar identificatienummer. Alle testresultaten worden in een digitaal keuringsbestand opgenomen. Op deze manier kan Schoonewil Techniek opnieuw contact met u opnemen wanneer zich een nieuwe keuring aandient.
Naast het keuren van machines volgens NEN3140 voert Schoonewil Techniek ook de reparaties uit aan alle elektrische (hand)gereedschappen en machines.

Wij keuren elektrisch handgereedschappen in uw werkplaats of (bouw)locatie en in onze vestiging te Alkmaar.
De keuringen worden gedaan door een Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen. Dit is een Vakbekwaam Persoon (VP)

Voor meer informatie:

contactpersoon: Ben de Vries

tel: 06-51160870

e-mail: ben@schoonewiltechniek.nl

                      

Comments are closed.

error: